Gezondheid en meer

LEEFSTIJLADVIESleefstijlcoach

Op weg naar een gezonde leefstijl samen met uw persoonlijke leefstijlcoach?! Ik kan u de hulp bieden die u zoekt.

Een aanpassing in het voedings- en bewegingspatroon zal helpen uw fitheid te verbeteren en u naar een gezonder gewicht te brengen. Afvallen zal makkelijker gaan wanneer u plezier heeft in bewegen en een leefstijl creëert waarbij u zich goed voelt. Met deze gezonde leefstijl vergroot u de kans op een gezond leven. Als uw leefstijladviseur help ik u op weg naar deze gezondere leefstijl!

Dankzij goede en intensieve begeleiding zal het u lukken uw huidige leefstijl om te ruilen voor een gezondere en gelukkige toekomst. Door samen plannen te maken en uit te voeren zult u zich weer gezond, fit en vitaal voelen!

Voor een vrijblijvend adviesgesprek kunt u contact met mij opnemen.

kinderen-gezondheidMIJNKINDGEZOND.NL

Een gezonde leefstijl moet al op jonge leeftijd worden gestimuleerd. Dit is namelijk de basis voor een goede toekomst.

Mijn Kind Gezond richt zich op het begeleiden, coachen en adviseren van ouders op het gebied van een gezonde leefstijl bij kinderen. Ouders kunnen via Mijn Kind Gezond gebruik maken van een persoonlijke leefstijlcoach of kunnen een cursus volgen waarbij onderwerpen als voeding, beweging en gedrag bij kinderen aan bod komen. Voor Mijn Kind Gezond ben ik actief in heel Noord-Holland, en cursussen worden gegeven in Amsterdam, Haarlem en/of Alkmaar.

Voor meer informatie verwijs ik u naar de website van Mijn Kind Gezond.

GEZONDHEIDSEDUCATIE

Niet alleen ouders moeten kinderen stimuleren te gaan bewegen en gezond te eten, een leerkracht kan ook een grote rol spelen als het gaat om het aanleren van gezond gedrag. De basisschool en middelbare school zijn de ideale plek om te leren wat nu precies gezond gedrag is.

Er bestaan verschillende methodes en programma’s die kunnen worden ingezet om aan gezondheidsbewustzijn te werken, maar wat is nou leuker dan een workshop van een gast-docent?!

Door mijn ervaring met het opzetten van gezondheidsprojecten (Lijn 5 Alkmaar 2014, Bslim Kids, Gemeente Groningen 2009-2010) en mijn bevoegdheid als lerares basisonderwijs, kan ik er voor zorgen dat kinderen op een leerzame en verantwoorde, maar vooral leuke manier in aanraking komen met alle aspecten omtrent gezondheid.

Er wordt rekening gehouden met uw wensen en ideeën. Neem contact met mij op en u zult zo snel mogelijk van me horen.