Evenementen

Bent u opzoek naar een sportieve en gezellige invulling van uw evenementen,
bedrijfsuitje, kinderfeestje of vrijgezellenfeest? Dan bent u bij mij aan het goede adres.

Een evenement, kinderfeestje of bedrijfsuitje kan er als volgt uit zien:

girlz4sportz mandyUW EVENEMENT

Het succes van een evenement hangt vaak af van de artiest die optreedt. Goede muziek, veel energie en interactie met het publiek spelen hierbij een grote rol. Bij mij vindt u a deze aspecten zeker terug. Of het nu gaat om een het geven van een warming up, een volledige dansworkshop of een sportdemonstratie, bij mij is van alles mogelijk. Neem daarom voor de perfecte invulling van uw evenement contact met mij op.

KINDERFEESTJESkinderen-gezondheid

Dansen op kinderfeestjes is tegenwoordig erg populair. Het geeft energie, plezier en is vooral ook erg actueel. De kinderfeestje kan variëren van 45 minuten tot een heel dag(deel)programma. U kunt eventueel zelf kiezen welke dansstijl of mix van dansstijlen worden gedaan. Van Jennifer Lopez tot K3, alles is mogelijk! Voor het jongere kind worden er ook originele dansspelletjes gedaan. Tevens leuk voor vrijgezellenfeesten!

bootcampBEDRIJFSUITJES

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje waarbij u swingt, springt en zweet? Dan zijn er verschillende mogelijkheden om dit uitje vorm te geven. Een workout duurt tussen de 30 en 75 minuten en kan bestaan uit een dansworkshop of een andere sportieve invulling. Denk maar eens aan een bootcamp of sportieve teambuilding activiteiten. Alles kan in overleg, zodat het uitje volledig aansluit op de doelgroep.

 

Ook voor andere vragen en ideeën kunt u gerust contact opnemen.